Casaments a Girona

Decorem el teu Casament ens encarregem del detalls


Casaments a Girona

Tenim els complements i detalls ideals per el teu Casaments a Girona, t'escoltem i parlem del que necesites, t'agrada o desitjes, preparem una proposta per oferir-te les millors condicions, Trucans segur que ens entendrem

 

Galeria llegir més

Decoració

Fem tot tipus de decoracions amb globus a Girona segons les preferencias de los nuvis, Tenim idees noves i originals, también podems fer quelcom que han vist a internet o en una altres casament.

Invitacions

Invitacions económiques i personalitzades amb les vostres fotos preferides impreses amb paper fotografic,o de cataleg que fa la imprenta amb els vostres noms, entreu a mirar

Detalls personalitzats

Detalls que nosaltres fabriquem alguns personalitzas amb el nom o foto com caixes, chocolatines, formes 3d, cerilles, bengales i puros de chocolata.

Detalls cataleg
Tenim catálegs amb molts detalls útils o preciosos per els convidats, pero tenim que esperar avegades 15 días o més arribar, heu de venir amb temps.

Qui som

Maridalt es una empresa familiar de Maria i Eudalt a Girona que desde el nostre casament al 2010 oferim serveis de decoració i complements per que el teu casament surti com tu voldries dins del possible.

No dupteu a contactar amb nosaltres

Estem al seu servei a Girona i España

 

Estem a Girona Fontajau
Rambla Xavier Cugat 12
(Aprop Cines Oscar)


info @ maridalt . com


Telèfon: 872 982 648
Mòbil: 668 897 912 
Tenim Whatsapp