Català Maridalt Decoració globus
Sol.licitem el seu permis, Si continúa acepta l'us de cookies. OK | Més informació

Impressió

En paper i 3D tenim les maquines que fan possible el que a mà seria impossible.

Copisteria Autoservei

Copisteria Autoservei

Servei fotocopiar, imprimir i enquadernar 0,10 € blanc i negre 0,30 € color. Preus especials per a múltiples impressions amb blanc i negre i color. En negre de 10 còpies a 0,08 € 1000 € 0,05. Color 0.28 a partir de 10, Ordinador per als clients amb internet per a impressions per imprimir les teves fotos et WhatsApp fàcilment.

Cartells Disseny

Cartells Disseny

Especialistes en cartells per causar impressió a festes. Dissenyem el cartell, invitacions, imants, recordatoris, marcadors, Bàners, caixes i tot per a la teva festa. Fer el seu negoci més atractiu amb targetes, flyers, fullets, adhesius, pancartes, literatura, samarretes, rollup, globus impresos.

Impressió 3d

Impressió 3d

Tenim l'última tecnologia en impressió 3d amb plàstic PLA per imprimir en A4+200mm preu a convenir depèn de la geometria i quantitat, tenim varis coloreixis i dissenyem qualsevol cosa, Escanegem manualment i reproduïm objectes persones cares.

Etiquetas detalls

Etiquetas detalls

Imprimim les etiquetes i les tallem amb diverses formes per posar en els detalls, o transparents i adhesives per enganxar directament al detall de qualsevol tipus

Minutes Restaurant

Minutes Restaurant

Hem fet moltes per el restaurant Can tosca algunes modernes i altres clàssiques la majoria impreses en paper especial de ceba i paper fotogràfic que queda genial.

Pergamins per casaments

Pergamins per casaments

Tan els nuvis als convidats com els padrins als nuvis venen a la nostre botiga per fer els pergamins que entregaran a la boda i nosaltres els retoquem i els imprimim.

Girona Fontajau (aprop dels cines Oscar)
Direcció Rambla Xavier Cugat 12 local 3
Telefon de la botiga : 872 982 648
Móbil amb whastapp : 668 897 912

Truca ara Ara!

Mapa Google

Inicio en Español

Inici en Català


Copyright 2016 © - www.maridalt.com 

Politicas de privacidad 


Autor Web Eudalt Rico - Maridalt - 618026497