Català Maridalt Decoració globus

Maridalt Decoració de globus

La decoració per festes de tot tipus, la nostra especialitat son els globus i els regals originals


POLITICAS PRIVACITAT COOKIES

POLÍTICA DE PRIVADESA:
A efecte del previst en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal MARIA CALVET CASTELL d'ara endavant, (MARIDALT), amb NIF: 40323993W informa a l'Usuari que és titular de fitxers de dades de caràcter personal inscrits en el R.G.P.D. (Registre General de Protecció de Dades) en els quals les seves dades queden incorporats i són tractades amb la finalitat de prestar-li els serveis sol·licitats i enviar-li la informació sobre la nostra empresa que pugui ser del seu interès.
ENVIO I REGISTRE DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL
L'enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i rebre informació sobre els serveis prestats per (MARIDALT). Així mateix, el no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure's, registrar-se o rebre informació d'aquests serveis.
D'acord a l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades personals que s'obtinguin com a conseqüència del seu enviament de dades personals, seran incorporats a un fitxer titularitat de (MARIDALT) amb domicili Rbla. Xavier Cugat, 12 Local 3 - 17007 - GIRONA - GIRONA, tenint implementades totes les mesures de seguretat establertes en el Reial decret 1720/2007. Exactitud i veracitat de les dades facilitades.
L'Usuari que envia la informació a (MARIDALT) és l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant-se (MARIDALT) de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzats. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció.
(MARIDALT) no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d'elaboració pròpia i de les quals s'indiqui una altra font, per la qual cosa tampoc assumeix responsabilitat alguna quant a hipotètics perjudicis que poguessin originar-se per l'ús d'aquesta informació. S'exonera a (MARIDALT) de responsabilitat davant qualsevol dany o perjudici que pogués sofrir l'Usuari com a conseqüència d'errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per (MARIDALT) sempre que procedeixi de fonts alienes a (MARIDALT). Cessió de dades a tercers.
(MARIDALT) no cedirà les dades personals a tercers. No obstant això, en el cas de ser cedits a algun tercer es produiria una informació prèvia sol·licitant el consentiment exprés de l'afectat en virtut de l'Art. 6 LOPD.
Exercici de drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.
Podrà dirigir les seves comunicacions i exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a través de correu postal en MARIA CALVET CASTELL Rbla. Xavier Cugat, 12 Local 3 - 17007 - GIRONA - GIRONA o a l'email: info @ maridalt.com juntament amb prova vàlida en dret, com a fotocòpia del D.N.I. i indicant en l'assumpte "PROTECCIÓ DE DADES". Acceptació i Consentiment.
L'Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament de les mateixes per part de (MARIDALT), en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Protecció de Dades Personals. CANVIS EN LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVADESA.
(MARIDALT) es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En dites suposades, (MARIDALT) anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.
________________________________ AVÍS LEGAL:
En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'empresa:
Nom empresa: MARIDALT
Raó social: MARIA CALVET CASTELL
NIF: 40323993W
Adreça: Rbla. Xavier Cugat, 12 Local 3 - 17007 - GIRONA - GIRONA Telèfon: 668897912
Email: info@maridalt.com
FINALITAT DE LA PÀGINA WEB. Informar als clients de Maridalt del serveis i articles que poden trobar a la botiga física i a la botiga virtual els preus que pugin aparèixer son amb iva inclòs, fem pressupostos a mida sense compromís si sol·liciteu informació a la pagina web de contacte.
LEGISLACIÓ.
Amb caràcter general les relacions entre 40323993W (MARIDALT) amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.
ÚS I ACCÉS D'USUARIS.
L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb MARIA CALVET CASTELL (MARIDALT) o qualsevol de les seves delegacions.
PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de MARIA CALVET CASTELL (MARIDALT) i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de MARIA CALVET CASTELL (MARIDALT).
CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).
MARIA CALVET CASTELL (MARIDALT) es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.
MARIA CALVET CASTELL (MARIDALT) no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de MARIA CALVET CASTELL (MARIDALT). La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de MARIA CALVET CASTELL (MARIDALT) té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.


POLÍTICA DE COOKIES.
MARIA CALVET CASTELL (MARIDALT), a través del present document, recull la seva Política de recollida i tractament de cookies, en compliment del que disposa l'article 22.2 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE).
Les cookies s'emmagatzemen a l'equip terminal de l'usuari (ordinador o dispositiu mòbil) i recopilen informació en visitar la pàgina web www.maridalt.com, amb la finalitat de millorar la usabilitat de la mateixa, conèixer els hàbits o necessitats de navegació dels usuaris per poder adaptar-se als mateixos, així com obtenir informació amb fins estadístics.
En el cas d'aquells usuaris que ja siguin clients de MARIA CALVET CASTELL (MARIDALT), la informació recollida amb les cookies servirà també per a la seva identificació en accedir a les diferents eines que MARIA CALVET CASTELL (MARIDALT) posa a la seva disposició per a la gestió dels serveis. La present Política de cookies serà d'aplicació a aquells usuaris que voluntàriament visitin les pàgines web de MARIA CALVET CASTELL (MARIDALT), emplenin formularis de recollida de dades, accedeixin a les eines que MARIA CALVET CASTELL (MARIDALT) posa a disposició dels seus clients per a gestionar els seus serveis, o utilitzin qualsevol altre servei present en el lloc web que impliqui la comunicació de dades a MARIA CALVET CASTELL (MARIDALT), o l'accés a dades per MARIA CALVET CASTELL (MARIDALT) per a la prestació dels seus serveis.
MARIA CALVET CASTELL (MARIDALT) informa els usuaris de les seves pàgines web, de l'existència de cookies i posa a la seva disposició la present Política amb la finalitat d'informar-los sobre l'ús i de l'objecte de les mateixes.
El fet de continuar la navegació a través de les seves pàgines, suposa el coneixement i l'acceptació de la present Política per part d'aquests usuaris.
MARIA CALVET CASTELL (MARIDALT) utilitza els següents tipus de cookies: Classificades segons la seva titularitat: * Cookies pròpies: enviades i gestionades directament per MARIA CALVET CASTELL.
* Cookies de tercers: enviades i gestionades per un tercer aliè a MARIA CALVET CASTELL, de forma anònima, amb la finalitat de realitzar estudis estadístics de navegació per les pàgines web de MARIA CALVET CASTELL.
Classificades segons la seva finalitat: * Cookies tècniques i / o de personalització: faciliten la navegació en identificar la sessió, permetre l'accés a eines d'accés restringit, a més de configurar a mida les opcions disponibles.
Possibiliten la prestació del servei sol•licitat prèviament per l'usuari.
* Cookies d'anàlisi i / o publicitat: permeten conèixer el nombre de visites rebudes en les diferents seccions de les pàgines web, els hàbits i tendències dels seus usuaris i en conseqüència, poder millorar la navegació i el servei ofert per MARIA CALVET CASTELL (fonamentalment , Google Analytics), així com gestionar els espais publicitaris inclosos en la pàgina web visitada per l'usuari.
Recull dades de forma anònima amb la finalitat d'obtenir perfils de navegació dels usuaris.
Classificades segons la seva durada: * Cookies de sessió: recullen i emmagatzemen les dades mentre l'usuari accedeix a la pàgina web.
* Cookies persistents: recapten i emmagatzemen les dades en el terminal de l'usuari durant un període de temps variable en funció de quina sigui la finalitat per a la qual han estat utilitzades.
El temps de conservació de les cookies dependrà del tipus de què es tracti i sempre serà el mínim indispensable per complir la seva finalitat.

En qualsevol cas, els usuaris poden configurar el seu navegador, de manera que es desactivi o
bloquegi la recepció de totes o algunes de les cookies.
El fet de no desitjar rebre aquestes
cookies, no constitueix un impediment per poder accedir a la informació dels llocs web de MARIA
CALVET CASTELL encara que l'ús d'alguns serveis podrà ser limitat.
Si un cop atorgat el
consentiment per a la recepció de cookies es desitgés retirar-lo, s'hauran eliminar aquelles
cookies emmagatzemades a l'equip de l'usuari, a través de les opcions dels diferents navegadors.
La forma de configurar els diferents navegadors per exercitar les accions assenyalades en els paràgrafs anteriors, es pot consultar a: * Explorer: http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies
-in-internet-explorer-9
* Chrome: http://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=es
* Firefox: http://support.mozilla.org/es/kb/cookies-informacion-que-los-siti
os-web-guardan-en-?redirectlocale=en-US&redirectslug=Cookies

Girona Fontajau (aprop dels cines Oscar)
Direcció Rambla Xavier Cugat 12 local 3
Telefon de la botiga : 872 982 648
Móbil amb whastapp : 668 897 912

Truca ara Ara!

Mapa Google

Inicio en Español

Inici en Català


Copyright 2016 © - www.maridalt.com 

Politicas de privacidad 


Autor Web Eudalt Rico - Maridalt - 618026497