web maker

CASAMENTS  NOCES

Els complements, decoració,
detalls i serveis a la seva disposició 

Si una imatge val més que mil paraules un vídeo val més que mil imatges, descobreix algunes coses que hem fet per a NOCES a Girona

Decoració

Fem tot tipus de decoracions amb globus a Girona amb les gustos dels nuvis, Tenim idees noves originals, també podem fer alguna cosa que han vist en internet  

Detalls per cataleg

Entra i digues-nos per TELEFONO, WHATSAPP o MAIL la referència que t'interessa del catalogo triat i et direm el preu. Tingui en compte que triguen diverses setmanes

LLOGUER

Estovalles, Lloguer de fundes per les cadires per a convertir qualsevol lloc de Girona molt més elegant per a les noces.
Camins de taula d'un sol ús amb un tacte similar a la roba, però de paper. 

Invitacions

Invitacions econòmiques de catàleg elegants o divertides amb moviments simpàtics també fem nosaltres mateixos les invitacions amb fotos.

Manteleria

Lloguer de fundes per les cadires per a convertir qualsevol lloc de Girona molt més elegant per a les noces,
camins de taula d'un sol ús amb un tacte similar a la roba, però de paper 

Accesoris

Accessoris de noces com els coixins, espasa, lliga, figures pastís, copes decorades.
La casa vaig donar piatra que importem de Romania a Girona  

Globus explosiu

Decoració de globus explosiu amb pètals de forma de cor amb el color preferit, aquest globus explota a distància al final del ball creant un moment inoblidable

Columnes

Columnes de globus amb noms o inicials amb vinil, ideals per al costat de la taula presidencial.
també amb globus amb, heli per a les noces que volessin. 

Flors 

Flores de globus també són una forma econòmica de decorar qualsevol part de la sala amb els colors triats i formes més simple o complexes.

Arcs

Decoració amb globus en forma d'Arc és l'ideal per l'entrada dels nuvis i per a fer-se fotos. Formes de cor anells lletres amb globus petits.

Detalls personalitzats nostres

Nosaltres fem detalls amb imants xocolatines impressionis targetes per a detalls etiquetes en pocs dies podem preparar el teu detall totalment personalitzat elegant o divertit com t'agradi.


Nosaltres fem detalls amb imants xocolatines impressions targetes per a detalls etiquetes en pocs dies podem preparar el teu detall totalment personalitzat elegant o divertit com t'agradi.

Coses per casament

Tenim el que estàs buscant perquè les teves noces siguin especials amb els teus inicials en suro blanc, cons amb pètals.
Caixes vintage per a posar coses útils per als convidats i detalls de Photocall per a fer-se fotos. 

Recorts  flors y regals

Motlle dels nuvis de les seves mans entrellaçades o el seu rostre impressió en 3d.
Flors per a les taules o per a la núvia, llibre de signatures, arbre petjades per a noces. 

El que diuen nostres els nuvis

Vam venir amb poc temps per a les noces, però en Maridalt ens van trobar solució per al restaurant la decoració els detalls i complements l'amor el vam posar nosaltres i tot va sortir molt bé.

Daniela  &  Francisco Jose
Nuvis 2019

Necessitàvem una invitació en Maridalt ens van ensenyar el catalg, però volíem una cosa especial amb la pantalla gran ens va dissenyar el que estàvem buscant i perfecte amb les nostres idees, els seus coneixements i aparells d'impressió.

Anna & Jose Maria
Nuvis 2017

Teníem tot per a les noces, però ens faltava una cosa especial vam veure els globus amb led, ens van agradar, en Maridalt ens els van preparar i van lliurar als convidats que van quedar meravellats per les llums volant en la nit.

Mario &  Isabel
Nuvis 2018

Qui soms

Maridalt és una empresa familiar de María i Eudalt a Girona que des de les nostres noces en 2010 oferim serveis de decoració i complements perquè les teves noces surti com tu vols en la mesura del possible.