free html5 templates

Maridalt

Al seu servei per a festes a Girona
els globus són la nostra especialitat

Artesania en festes de tota mena i regals personalitzats

Casaments Noces

Batejos

Comunions

Globus

Regals

Artesania

Empreses

Fem més visible l'entrada del comerç atraient la gent, També podem decorar un esdeveniment, prestatge de fira, centre comercial o fer una solta de globus perquè sigui especial.

Aniversaris

Tenim números de tota mena per a celebrar la seva festa ens adaptem als pressupostos si vol fer vostè mateix o que ens encarreguem nosaltres de tot millor si ho preparem amb temps.

Decoració

Dissenyem tot tipus de decoracions amb globus som especialistes, creacions amb tela, paper fusta, goma eva, estructures lleugeres amb l'art i la imaginació segons la demanda del client.

Impresió

Tenim impressores làser de tinta gran format, impressora 3D de plàstic, Gravadora laser, talladora de vinil maquinària d'última tecnologia a la seva servició per a impressionar als seus convidats.

Qui Soms

Maridalt és una empresa familiar de Maria i Eudalt a Girona que des de les nostres noces en 2010 oferim serveis de decoració i complements perquè la teva festa surti com tu vulguis en la mesura del possible.
Tenim mes de 10 anys d'experiència organitzant esdeveniments, decorant festes, preparant obsequis de tota mena, per que sabem l'important és per a tu que els assistents de la festa tinguin un bon record en forma de regal.
Estem a la teva disposició per a assistir a decorar les festes en festius nits i matinades perquè tot surti perfecte quan comenci l'esdeveniment. 

Temps de flors 2019


La fira de Sant Narcís arriba a catedral convertida en flors amb atraccions i escenari
Hem volgut recordar als visitants un escenari similar a la fira de Girona d'octubre amb la sínia gegant i les atraccions al fons
Aquest any hem fet una decoració molt laboriosa però molt bonica hem d'agrair als col·laboradors
LLEGIR MÉS

SÍgueixnos