easy web maker

Impressió

Fem fotocopies impressions de gran format, amb dissenys personalitzats en paper i amb la impressora 3d amb PLA, fabriquem clauers maquetes i imatges de persones escanejades.

Copisteria Autoservei Servei fotocopiar, imprimir i enquadernar 0,10 € blanc i negre 0,30 € color. Preus especials per a múltiples impressions amb blanc i negre i color. En negre de 100 copies a 0,07 Color 0.28 a partir de 100.

Ordinador per als clients amb internet per a impressions per a imprimir les teves fotos et WhatsApp fàcilment.

Minutes Restaurant Hem fet moltes pel restaurant Can tosca algunes modernes i altres clàssiques la majoria impreses en paper especial de ceba i paper fotogràfic que queda genial.

Pergamins per casaments Tant els nuvis als convidats com els padrins vénen en la la nostra botiga per a fer els pergamins que lliuraran a les noces, nosaltres els retoquem i els imprimim

Disseny personalitzat

Cartells Disseny Especialistes en cartells per a festes causar impressió. Dissenyem el cartell, invitacions, imants, recordatoris, marcadors, Bàners, caixes i tot per a la teva festa. Fer el seu negoci més atractiu amb targetes, fulls de mà, fullets, adhesius, pancartes, literatura, samarretes, rollup, globus impresos.

Impresió 3D

Impressió 3d Tenim l'última tecnologia en impressió 3d amb plàstic PLA per a imprimir en A4+200mm preu a convenir depèn de la geometria i quantitat, tenim diversos colors i dissenyem qualsevol cosa, Escanegem manualment i reproduïm objectes persones cares.

Impresió de fotografies  

Etiquetes detalls Imprimim les etiquetes i les tallem amb diverses formes per a posar en els detalls, o transparents i adhesives per a enganxar directament al detall de qualsevol tipus

Clauers Personalizats

Per nomes 5 o 10 euros fem clauers amb el nom que desitjeu i la forma que volgueu trigan maxim 1 hora a fabricar-se amb plastic biodegrabable pla