how to create a web page

REGALS

Posem els regals dins de globus i tenim articles exclusius per a nens, per a adults una banda personalitzada és un regal inigualable per a un aniversari o celebració ocasional.

Banda personalitzada

És un regal divertit i converteix en protagonista a l'indiscutible fins a per al qual no ho conegui, les fem personalitzades amb diferents colors a triar tant de banda com de lletres en 15 o 30 minuts

Regalos personalizados

Tallem vinil amb noms i formes o imprimim en transparent per a pegar en qualsevol superfície perquè quedi personalitzat
Coixí imprès amb qualsevol foto podem fer un coixí i personalitzar-lo amb la data nomenis que vulguem és una sorpresa molt útil i agradable.
Tassa amb qualsevol foto podem personalitzar-ho una regal molt útil.  

Bosa de xuxes

Fem boses de xuxes, per encàrrec pastissos de llaminadures amb formes personalitzades, taula de dolços per a posar en la teva festa, carret de chuches que tenim per a llogar en les festes.

Regals Englobads

Espelmes amb número
Són per encàrrec de grandàries grans i colors especials les petites de pastís tenim sempre, però aquestes són molt més boniques i elegants.
Regals sorpresa
Sovint ens demanen regals anònims perquè tingui més sorpresa els enviem o els portem sense saber de qui són, fins i tot en una ocasió enviem un per dia durant una setmana.
Creem el regal preferit utilitzant els nostres materials o el que ens porti amb idees noves que resultin interessants per al qual el regala.
Regal 3D
Dissenyem regals i els fabriquem amb la impressora 3D els pintem en or o plata per a millorar l'acabat, realçar la seva forma i objectiu 

Mireu també els catalegs de regals

Cal encarregar amb temps els  regals per els convidads